Logo de la Universitat de València Logo del portal

  • Universitat de València

1 . Sol·licitud

Por favor, acépteme a la sol·licitud telemàtica, el peticionari s'identificarà per mitjà de qualsevol dels sistemes de firma acceptats en la Seu Electrònica de la UV (en el cas d'accedir con el correu electrònic de la Université haurà de fer servir el correu "alumni.uv.es") i completarà el procés electrònic de registre de la sol·licitud acompanyant la documentació preceptiva en format electrònic.

Conclòs procés de registre electrònic, es podrà obtindre una còpia de l'imprés oficial que incluye la identificación de la solitud y el resumen digital que garantiza la integridad de la mateixa.

Els interessats i interessades a optar al premi hauran de seguir les indicacions del següent 

                      Formulari de sol·licitud electrònica

2. Termini de presentació

  • El términi de presentació  de sol·licituds per a la convocatoria del 2018-19 es del 31 de decembre de 2018 al 12 de febrer de 2019, fins les 23'59 hores.

3. Impresos por un emplenar i adjuntar al formulari telemàtic.

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies