Logo de la Universitat de València Logo del portal

 • Cerimònia de Graduació Màsters

Aquesta web s'està actualitzant contínuament. En la mesura en què avance el calendari previst, aquesta web s'anirà actualitzant amb informació detallada sobre: recomanacions protocol·làries, cerimonial de l'acte, enviament de fotografies, etcètera, per la qual cosa és molt important consultar-la amb freqüència. En qualsevol cas, la Facultat d’Economia mantindrà als admesos puntualment informats a través del correu electrònic que hagen proporcionat en la inscripció.

 1. Data i lloc de celebració
 2. Requisits dels Participants
 3. Procediment
 4. Inscripció Pagament
 5. Recollida d'Entrades
 6. Localitza el teu seient per a la Cerimònia de Graduació
 7. Informació important per a la Cerimònia de Graduació
 8. Com aconseguir el vídeo i fotografies de la Cerimònia de Graduació

1.- Data i lloc de celebració

11 de setembre 2019, 17:00 hores

 • Grau en Administració i Direcció d'Empreses (ADE)
 • Doble Grau en Turisme+Administració i Direcció d'Empreses (TADE)
 • Grau en Turisme
11 de setembre de 2019, 19:30 hores
 • Grau en Economia  
 • Grau en Finances i Comptabilitat
 • Grau en International Business

2.- Requisits dels Participants

Per a poder participar en la Cerimònia de Graduació és necessari estar matriculat/a en 4º curs.

3.- Procediment

El procediment per a assistir a la Cerimònia serà el següent:

 1. L'alumne que desitge assistir a la Cerimònia de Graduació haurà d'emplenar el formulari d'inscripció. En finalitzar la inscripció haurà de realitzar un pagament de 20€ a fi que aquesta siga definitiva.
 2. Aquest pagament es realitza en concepte de contribució a les despeses generades per la Cerimònia de Graduació, a fi de complementar l'aportació econòmica que realitza la Facultat.
 3. Advertiment: L'aforament està limitat a la capacitat de la sala. Una vegada complete el mateix es podrà tancar la inscripció encara que no haja finalitzat el termini determinat inicialment per a la realitzar la inscripció i pagament.
 4. Una vegada finalitzat el procés d'inscripció i pagament es comunicarà, per correu electrònic, la informació referent a la recollida d'invitacions, el lloc que ocuparan en la sala, així com indicacions sobre el desenvolupament de l'acte.

4.- Inscripció i Pagament

Inscripció i Pagament: 20 al 31 de maig
Important:  La inscripció no és definitiva fins a formalitzar el pagament.

5.- Recollida d'Entrades

 1. Per motius d'aforament només es lliurarà una entrada per al Graduat i tres per a acompanyants. Si no s'aconsegueix l'aforament complet després de tancar-se la inscripció, s'obrirà un nou període per a sol·licitar una entrada d'acompanyant addicional.
 2. És necessària l'entrada per a accedir a la cerimònia, tant per a l'estudiant que es gradua com per als acompanyants.
 3. La recollida d'entrades per a la Cerimònia de Graduació serà des del dia 8 fins al 19 de juliol en la Consergeria de la Facultat d'Economia (Planta Baixa). 
  Horari: matins de 10:00 a 13:00 hores i vesprades de 16:00 a 19:00 hores.
 4. Per a la recollida d'entrades, serà necessària la identificació de l'estudiant mitjançant document identificatiu (DNI, permís de conduir...).
 5. En el cas que el/la interessat/a no puga retirar personalment les entrades, haurà de lliurar la següent autorització acompanyada d'una fotocòpia del document identifcatiu de l'interessat. La persona autoritzada haurà a més mostrar un document identificatiu (DNI, permís de conduir...).
 6. Els estudiants que no retiren les entrades en el termini indicat per a açò, s'entendrà que renuncien de manera tàcita a participar en la Cerimònia i se'ls suprimirà del llistat de crides.

6.- Localitza el teu seient per a la Cerimònia de Graduació

Rebràs un correu indicant el nombre de fila, la zona i la localitat que se t'ha assignat, així com un plànol de la sala on se celebrarà la cerimònia en pdf per a facilitar la seua localització.

 • Consulta llistat de seients assignats 

No obstant açò, si tens algun dubte aqueix mateix dia en el lloc us indicarem el lloc que se us ha assignat.

7.- Informació important per a la Cerimònia de Graduació

 1. És necessari presentar l'entrada per a accedir al lloc on se celebrarà la Cerimònia de Graduació, tant per a l'estudiant que es gradua com per als acompanyants.
 2. L'hora d'arribada i d'obertura de les portes de l'edifici per als estudiants i familiars o acompanyants es comunicarà amb la suficient antelació. 
 3. La durada aproximada de l'acte serà de 2 hores.
 4. A fi de facilitar l'assistència d'algun familiar o acompanyant amb algun tipus de discapacitat us preguem el comuniqueu amb antelació a fac.economia@uv.es. 
 5. Per a l'assistència a la cerimònia s'exigeix vestimenta formal: homes traje d'home i dones traje o vestit còctel.

  8.- Com aconseguir el vídeo i fotografies de la Cerimònia de Graduació

Podeu accedir als vídeos i fotografies de la Cerimònia de Graduació en els següents enllaços:

Enllaços de Youtube: Galeria fotogràfica:

 

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies