Convocat el “VI Premi Emprenedors Facultat d´Economia”, “V Premi al Millor Treball de Fi de Màster (TFM)” i "Concurs de Valoració d'Empreses"

Amb motiu del XVII Fòrum d'Ocupació i Emprenedoria de la Facultat d´Economia que se celebrarà els dies 14 i 15 de febrer en el Hall de la Facultat d´Economia, es convoquen aquests Premis.

a) VI Premi Emprenedors Facultat d´Economia 

L'objecte d'aquest concurs és premiar l'engegada del millor projecte empresarial, realitzat per joves estudiants o titulats de la Facultat d’Economia de la Universitat de València de fins a 35 anys (inclusivament), bé de forma individual o col·lectiva.

b) V Premi al Millor Treball de Fi de Màster (TFM) 

L'objecte d'aquest concurs és premiar als dos millors Treballs de finalització de Màster (TFM) realitzats per estudiants de la Facultat d’*Economia de la Universitat de València durant el curs 2016/17

c) Curs i concurs de valoració d'empreses

Curs d'introducció a la valoració d'empreses

Concurs de valoració d'empreses

Patrocinador Premi Emprenedors Facultat d'Economia Patrocinador Millor Treball
Fi de Màster
Patrocinador Concurs Valoració d'Empreses

 

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies