Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Novetats en la docència de segon semestre

Dimarts passat 26 de gener el Sistema Universitari Públic Valencià va aconseguir un acord amb la Generalitat per a minimitzar la presencialitat d'estudiants als campus universitaris aquest mes de febrer.

En la Facultat d'Economia, les Comissions Acadèmiques de Títol (CAT's) han acordat que la docència dels GRAUS serà no presencial durant les pròximes setmanes. Les classes es realitzaran prioritàriament en modalitat de videoconferència síncrona impartida en l'horari fixat per a cada assignatura i grup.

Pel que fa a la docència en MÀSTERS oficials, serà la Comissió de Coordinació Acadèmica (CCA) de cada màster, en funció del seu calendari docent, activitats programades i metodologia específica, els qui acorden la millor manera de minimitzar la presencialitat durant aquests difícils moments. La direcció de cada màster informarà al professorat i estudiantat del mateix sobre el contingut dels acords adoptats.

Les pràctiques externes, els treballs de fi de grau (TFG) i de màster (TFM), mantindran la planificació inicialment prevista.

Aquest model es revisarà a la fi de febrer en funció de l'evolució de la situació sanitària i, tan prompte com aquesta ho permeta, recuperarem la planificació establida inicialment de torns rotatoris.

Com funciona això dels torns rotatoris?

Molt fàcil: si el teu cognom està entre l'A i la L, aniràs la setmana que s'indica en l'horari a l'aula. Aqueixa setmana, els estudiants amb cognoms entre la M i la Z estaran rebent docència no presencial. A la setmana següent s'invertiran els torns. Acudiran a l'aula els estudiants els cognoms dels quals estan entre la M i la Z, quedant-se a casa els altres.

En aquest pla de torns rotatoris hi ha tres excepcions, totes elles derivades que els grups en aqueixes titulacions són més reduïts des de l'inici, i per tant la seua docència no es veurà sotmesa als torns. Es tracta del doble grau d'ADE+Dret, el Grau en BIA i els Màsters.

Es pot saber quin torn toca cada setmana revisant el calendari acadèmic que figura en la web de la Facultat: https://ir.uv.es/estudia/horarios2sem

Agraïm de nou l'exemplar comportament d'estudiants i personal durant aquest difícil any. Només amb el compromís de tots és possible reduir el risc.