Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

El Club de Mentors de la Facultat d’Economia incorporarà 31 nous mentors per al curs 2019-2020

  • 3 de juliol de 2019
Image de la noticia

La jornada final de curs del Club de Mentors del curs 2018-2019 va finalitzar amb la presentació dels nous mentors que formaran part del Club de Mentors el pròxim curs 2019-2020.

El passat dimecres 3 de juliol es va realitzar la jornada final de curs del Club de Mentors del curs 2018- 2019 de la Facultat d'Economia de la Universitat de València.

Marisa Quintanilla, va donar la benvinguda als nou mentors que s’incorporen amb l’ampliació del Club per al pròxim curs 2019-2020. Un total de 31 professionals es sumaran al Club com a mentors dels estudiants, donant suport en la preparació de la seua carrera professional i actuant com a guies en el desenvolupament de les seues activitats, generant així un valor afegit als seus estudis amb un alt impacte en el seu desenvolupament professional.

26 mentors s’incorporaran el curs que ve al màster de Finances Corporatives, 1 nou mentor al màster en Creació i Gestió d'empreses Innovadores i 4 més al màster en Creació i Gestió de Processos Empresarials. 

Durant l’acte es va fer entrega d’un diploma personalitzat als nous mentors dels màsters en reconeixement al seu compromís i el seu interès per millorar la formació l'educació i el desenvolupament professional dels estudiants que realitzen els seus estudis de Postgrau.

Nuevos Mentores