Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Èxit de participació en la jornada d’ètica empresarial

  • 13 de desembre de 2022
Image de la noticia

El passat divendres 2 de desembre, la Facultat d’Economia de la Universitat de València va acollir una jornada formativa entorn de l’ètica empresarial amb la intervenció de representants de FIARE Banca Ètica i l’Observatori de Finances Ètiques.

Amb una àmplia participació de la comunitat universitària, la jornada inclogué la intervenció de Xavier Vicedo i Joan Gandia, del Grup Territorial d’Alacant, Castelló i València de FIARE Banca Ètica, que inauguraren la jornada parlant de l’Ètica en l’empresa.

Tot seguit, Enrique Asensi, Coordinador del Grup Territorial d’Alacant, Castelló i València de FIARE Banca Ètica, presentà el model de banca ètica d’aquesta entitat i com aquest model es diferencia de la banca tradicional. D’aquesta manera, Asensi presentà els pilars de l’oferta bancària de FIARE, així com alguns dels projectes que han estat finançats recentment per l’entitat bancària.

La jornada finalitzà amb la intervenció de Sergi Salavert, Coordinador de l’Observatori de Finances Ètiques. Salavert contextualitzà el treball que es duu a terme des de l’Observatori així com alguns dels resultats que any rere any s’han anat recopilant. Més informació en https://fets.org/observatori/barometre/

Així doncs, la jornada va permetre acostar el model de banca ètica als asistents a través de l’exemple de FIARE Banca Ètica i del treball de recerca dut a terme per part de l’Observatori de Finances Ètiques

Imatges: