Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

La Facultat d'Economia celebra el "III Fòrum de la Solidaritat i el Voluntariat"

  • 28 de gener de 2020
Fòrum de la Solidaritat i el Voluntariat

El 31 de gener tindrà lloc en el Hall de la Facultat d'Economia el "llI Fòrum de Solidaritat i Voluntariat". Participaran al voltant de 30 associacions i es tractaran, mitjançant taules col·loqui, temes vinculats amb l'esport i la cultura com a esperit de superació, la cooperació internacional, l'economia, l'exclusió social, pobresa i desigualtat, entre altres. Igual que en edicions anteriors i mantenint el compromís de la Facultat amb la Solidaritat i el Voluntariat, aquestes associacions disposaran d'un estand, en el hall, perquè puguen oferir informació sobre els projectes que estan desenvolupant i donar visibilitat a la Comunitat Universitària fent-nos partícips de la seua realitat.

El Fòrum s'inaugurarà a les 9.00 hores i al llarg del matí, a més de les taules col·loqui, podrem gaudir de les activitats que es realitzaran en els estands de les associacions que ens visitaran.

Des de la Facultat d´Economia volem educar-nos en la cultura de la solidaritat i ajudar a millorar la situació d'una part important de la societat.