Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

La Facultat d’Economia es vist de gala per a imposar la beca taronja als seus alumni

  • 2 de desembre de 2021
La Facultat d’Economia es vist de gala per a imposar la beca taronja als seus alumnii

El divendres 26 de novembre va tindre lloc la VII Trobada Alumni Facultat d’Economia. Després del parèntesi del passat any a conseqüència de la complicada situació sanitària que vivim, el nostre hall es va vestir de gala per a homenatjar  dues promocions de llicenciatures i diplomatures, la 1990-95 i la 1991-96, i a la primera promoció 1991-96 de les Dobles Titulacions Internacionals de Ciències Econòmiques Empresarials.

L'acte va ser presidit pel degà de la Facultat, Francisco Muñoz, acompanyat per José Manuel Pastor, Catedràtic d'Anàlisi Econòmica i anterior degà de la Facultat d'Economia, Enrique Bigné, Catedràtic de Comercialització i Investigació de Mercats; Olga Blasco, Professora Titular del Departament d'Economia Aplicada; Laura Olcina, Directora Gerent de l'Institut Tecnològic d'Informàtica; Cristina Crespo, vicedegana de Participació, Voluntariat i Igualtat de la Facultat, i Pilar Catalán, responsable administrativa de titulacions fins a la seua recent jubilació.

També comptem amb l'assistència del Vicerector d'Estratègia, Qualitat i Tecnologies de la Informació de la Universitat d’València, anteriors Directors de l'Escola d'Estudis Empresarials, anteriors Degans de la Facultat, Directors i Directores de Departament i Directors i Directores de Càtedres Institucionals de la Facultat, Vicedegans i Vicedeganes, institucions i empreses.

Vam tindre l'ocasió d'escoltar emotives paraules del professor Enrique Bigné com a representant del professorat de les promocions homenatjades, de la professora Olga Blasco com a representant dels alumni de les promocions homenatjades, de la Sra. Laura Olcina com a representant dels alumni de les Dobles Titulacions Internacionals de Ciències Econòmiques i Empresarials i de Francisco Muñoz com a degà de la nostra Facultat. Amb tots ells viatgem per uns minuts al passat i revivim els anys d'estudiants i les circumstàncies de l'època; en el viatge cap al present vam ser conscients de l'evolució dels estudis en economia i la de l'actualitat de la nostra Facultat. No van faltar paraules d'especial record i agraïment a la persona i labor d'Ángel Ortí, antic professor, degà i impulsor de les nostres dobles titulacions Internacionals.

Després dels discursos, els membres de la taula presidencial van imposar la beca de la Facultat d’Economia, als llicenciats i diplomats, llicenciades i diplomades de les esmentades promocions, tenyint de color taronja el pati de butaques del nostre hall.

Les fotos de família posteriors i el còctel compartit van posar el fermall final a una vetlada de retrobaments inoblidables, que ens van fer sentir a tots a casa.

Els autèntics protagonistes de la cerimònia, tots els alumni que ens van acompanyar, van quedar emplaçats a continuar assistint i participant en qualsevol dels múltiples actes que se celebren al llarg del curs en la nostra Facultat.

 

Imatges: