Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

La Facultat d'Economia organitza amb èxit la “Summer School” sobre Business & Entrepreneurship, Future Talents en el marc de l'aliança FORTHEM

  • 21 de juliol de 2022
Image de la noticia

La mobilitat de curta duració sobre Business and Entrepreneurship, Future Talents organitzada per l'Oficina de Relacions Internacionals (ORI) de la Facultat d'Economia en el marc de l'aliança FORTHEM, es va celebrar de l'11 al 15 de juliol 2022. Un total de vint estudiants internacionals (10 alumnes de grau, 8 de màster i 2 de doctorat) de 6 universitats membres de la xarxa FORTHEM ((Johannes Gutenberg-Universität Magúncia, Université de Bourgogne, Jyväskylän yliopisto; Uniwersytet Opolski; Universita' degli Studi di Palerm and Latvijas Universitāte) van completar amb èxit la formació.

El programa acadèmic, que va combinar classes teòriques amb tallers interactius i mentoría, va ser impartit per huit professors de la Facultat d'Economia. L'últim dia de la “Summer School” cada equip d'estudiants va presentar la seua idea de negoci davant del tribunal de professors de la FdE. Al llarg de tota la setmana, els estudiants no solament van adquirir nous coneixements i habilitats emprenedores, sinó que també van gaudir d'un ambient internacional i unes activitats socials divertides.

La satisfacció i l'agraïment ha sigut el sentiment imperant en tots els participants. 

Galería Fotogràfica completa

Imatges: