Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

La Facultat d'Economia de la Universitat de València incorpora tres noves Dobles Titulacions Internacionals (DTI) a la seua oferta acadèmica

  • 14 de març de 2024
La Facultat d'Economia de la Universitat de València incorpora tres noves Dobles Titulacions Internacionals (DTI) a la seua oferta acadèmica

El Consell de Govern de la Universitat de València ha aprovat en la seua sessió de dimarts 12 de març de 2024 la incorporació de tres noves Dobles Titulacions Internacionals (DTI) a l'oferta acadèmica de la Facultat d'Economia:

  • Grau en Administració i Direcció d'Empreses + Grau en Ciències Socials i Econòmiques, especialitat en Business. Universitat de València + University of Antwerp, Anvers (Bèlgica).
  • Grau en Economia + Grau en Ciències Socials i Econòmiques, especialitat en Economia.Universitat de València + University of Antwerp, Anvers (Bèlgica).
  • Grau en Business Intelligence and Analytics + Grau en Statistica e Data Analytics + Màster (1r any) en Statistica e Data Science. Universitat de València + Università di Palerm (Itàlia).

Amb aquestes noves incorporacions, la Facultat d'Economia amplia la seua oferta de DTI a 14, consolidant-se com la institució líder en aquest àmbit educatiu. Concretament, la Facultat compta amb 7 DTI en el Grau en International Business (GIB); 4 DTI en el Grau en Administració i Direcció d'Empreses (ADE); 2 DTI en el Grau en Economia; i, 1 DTI en el Grau en Business Intelligence and Analytics.

Amb aquesta expansió, la facultat reforça el seu compromís amb la formació integral i global dels seus estudiants, oferint oportunitats úniques per al desenvolupament professional i personal en l'escenari internacional. Les noves DTI permetran als estudiants obtindre dues titulacions oficials, una de la Facultat d'Economia i una altra d'una institució educativa associada de prestigi internacional. Aquesta oferta educativa es va dissenyar per a satisfer les creixents demandes del mercat laboral global, on la competència és cada vegada més intensa i es valora la capacitat d'adaptació i comprensió de diferents cultures empresarials.

Entre els beneficis destacats de les DTI per a l'estudiantat, es troba l'oportunitat de viure una experiència internacional enriquidora, que no sols implica l'aprenentatge de nous idiomes, sinó també la immersió en diferents cultures i sistemes educatius. Aquesta experiència multicultural prepara als estudiants per a enfrontar amb èxit els desafiaments d'un mercat laboral cada vegada més globalitzat, potenciant les seues habilitats de comunicació, adaptabilitat i comprensió intercultural.

A més, les DTI permeten ampliar les xarxes professionals dels estudiants, connectant-los amb companys, professors i professionals de diverses parts del món. Aquest networking és fonamental per a la construcció d'una carrera reeixida en l'àmbit internacional, oferint accés a oportunitats d'ocupació i col·laboració en diversos sectors i països.

La Facultat d'Economia, amb la seua àmplia oferta de DTI, es posiciona com un referent en l'educació superior, demostrant la seua capacitat d'innovació i el seu compromís amb la preparació de líders capaços de navegar i prosperar en l'entorn global. La institució convida a tots els estudiants interessats a expandir els seus horitzons acadèmics a explorar les noves opcions de doble titulació i a sumar-se a aquesta aventura educativa d'abast internacional.

Més informació sobre les DTI