Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Joaquín Maudos, Catedràtic del Departament d'Anàlisi Econòmica, entre els millors científics en Economia i Finances d'Espanya

  • 24 de març de 2023
Image de la noticia

El professor Joaquín Maudos, catedràtic del Departament d'Anàlisi Econòmica de la Facultat d’Economia de la Universitat de València, s'ha situat en la posició 23 a Espanya en la segona edició de la classificació de Research.com dels millors científics en la disciplina d'Economia i Finances.

Aquesta classificació es basa en dades derivades de diverses fonts, incloses OpenAlex i CrossRef. Les dades bibliomètriques per a dissenyar les mètriques basades en cites es van recopilar el 21-12-2022. La posició en el rànquing es basa en l'índex D d'un investigador (índex H de disciplina), que inclou exclusivament articles i valors de cites per a una disciplina examinada.

Aquesta metodologia garanteix que la classificació dels millors investigadors de Research.com siga una llista fidedigna d'investigadors líders de la disciplina d'Economia i Finances, creada a partir d'un examen detallat de 166,880 acadèmics identificats a partir de diverses fonts de dades bibliomètriques. En particular, per a l'àrea d'Economia i Finances es van examinar fins a 8.163 investigadors.

L'objectiu d'aquests rànquings internacionals és motivar a acadèmics, empreses i organismes administratius de tot el món a explorar cap a on es dirigeixen els experts destacats i brindar una via perquè tota la comunitat investigadora conega qui són els principals experts en camps específics d'investigació, en els diferents països.

Més informació

“Enhorabona al professor Ximo Maudos per la seua presència en aquest rànquing, reflex de la seua important contribució i lideratge investigadors”