Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Lliurament dels Premis Extraordinaris i Millors Expedients de Grau i Màsters de la Facultat d’Economia

  • 23 de juny de 2022
Entregados los Premios Extraordinarios y Mejores Expedientes de Grado y Másteres de la Facultat d’Economia

Els més brillants estudiants de l'àrea d'economia i empresa de la Universitat de València de Graus del curs 20-21 y de Màsteres del curs 20-21 es van donar cita el dia 17 de juny en el hall de la seua facultat per a recollir de mans del vicerector d'Economia i Infraestructures, Justo Herrera, i del Degà, Francisco Muñoz, els seus molt merescuts Premis Extraordinaris.

Acompanyats dels seus familiars i amics, van participar en una emotiva cerimònia en la qual no van faltar les al·lusions al talent, però també a l'esforç necessari per a aconseguir destacar en aqueixes primeres posicions.

En la Mesa presidencial, acompanyant al Vicerector i al Degà, també van participar la Vicedegana de Postgrau, Investigació i Innovació, Dolores Montagud; la Vicedegana d'Estudis de Grau, Dolores Forés; el Padrí de la promoció de Graus, Juan Antonio Máñez, Catedràtic d'Universitat del Departament d'Estructura Econòmica; la Padrina de la promoció de Màsters, Eva Mª Caplliure, directora del Màster en Direcció d'Empreses-MBA, i la Cap dels Serveis Administratius i Econòmics, Catalina Cabrera.

En l'acte també es va fer lliurament dels Premis al Millor Expedient en cadascun dels graus de la Facultat d'Economia:

  • Grau en Administració i Direcció d'Empreses: Fernando Segarra Martínez. Patrocinat per la Càtedra de Finances Internacionals en Banco Santander, entregat per José Miguel Lorente, Director Institucions Territorial València-Múrcia en Banc Santander i Constantino J. García Director de la Càtedra.
  • Grau en International Business: Macarena Falcón Norero. Patrocinat per IDAI Nature, entregat per Rosario Montaner, responsable de comunicació de IDAI Nature
  • Grau en Turisme: Blanca Estruch Sanchís. Patrocinat per Air Nostrum, entregat per Lola Garzón, Vicedegana d'Emprenedoria i Relacions amb l'Empresa.
  • Grau en Finances i Comptabilitat: Laura Ortega Herráiz. Patrocinat pel Col·legi Oficial de Titulars Mercantils i Empresarials de València, entregat per Juan José Estruch, Degà del Col·legi Oficial de Titulars Mercantils I Empresarials de València
  • Grau en Economia: Bruno Moreno Escribá. Patrocinat pel Col·legi d'Economistes de València, entregat per Juan José Enríquez Decano del Col·legi d'Economistes de València.
  • Grau en Finances i Comptabilitat: Laura Ortega Herráiz. Patrocinat per l'Associació Espanyola de Financers d'Empresa (ASSET), entregat per Juan Luis Blat, Delegat zona València i Balears.

Així com als màsters:

  • Màster en Ciències Actuarials i Financeres: Carlos Gómez Solaz. Patrocinat per la Càtedra de Finances Internacionals Banco Santander, entregat per Constantino J. García, Director de la Càtedra.
  • Màster en Comptabilitat, Auditoria i Control de Gestió: Pol Torrelles Graus. Patrocinat per l'Associació Espanyola de Financers d'Empresa (ASSET), entregat per Juan Luis Blat, Delegat zona València i Balears.
  • Màster en Finances Corporatives: Núria Chaparro Banegas. Patrocinat per la Càtedra de Finances Internacionals Banco Santander, entregat per José Miguel Lorente, Director Institucions Territorial València-Múrcia en Banc Santander i Constantino J. García Director de la Càtedra.

L'acte va ser clausurat pel Vicerector i va finalitzar amb la interpretació del Gaudeamos Igitur.

Galería fotogràfica de la cerimònia
Vídeo de la cerimonia