Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Lliurats els Premis Extraordinaris i Millors Expedients de Grau i Màsters de la Facultat d’Economia

  • 23 de desembre de 2021
Lliurament dels Premis Extraordinaris i Millors Expedients de Grau i Màsters de la Facultat d’Economia

Els més brillants estudiants de l'àrea d'economia i empresa de la Universitat de València  de Graus del curs 2019-20 i de Màsters del curs 2018-19 i del curs 2019-20 es van donar cita el dia 22 de desembre en el hall  de la seua facultat per a recollir de mans del Vicerector de Projecció Territorial i Societat, Jorge Hermosilla i del Degà, Francisco Muñoz els seus molt merescuts Premis Extraordinaris.

Acompanyats dels seus familiars i amics, van participar en una emotiva cerimònia en la qual no van faltar les al·lusions al talent, però també a l'esforç que acompanya sempre als que estan en aqueixes primeres posicions.

Jorge Hermosilla, Vicerector de la Universitat de València , va realitzar l'obertura del solemne Acte, acompanyat en la taula pel Degà Francisco Muñoz; la Vicedegana de Postgrau, Investigació i Innovació, Dolores Montagud; la Vicedegana d'Estudis de Grau, Dolores Forés; la Padrina de la promoció de Graus, Paula Simó, Professora del Departament d'Economia Aplicada; el Padrí de la promoció de Màsters, Antonio Carlos Cuenca, Director del Màster Universitari en Màrqueting i Investigació de Mercats i la Cap dels Serveis Administratius i Econòmics, Catalina Cabrera.

En l'acte es va fer lliurament dels Premis al Millor Expedient en cadascun dels graus de la Facultat d’Economia:

  • Grau en Administració i Direcció d'Empreses: Mª Julia Ferrando García. Patrocinat per la Càtedra de Finances Internacionals Banco Santander, entregat per José Miguel Lorente, Director Institucions Territorial València-Múrcia en Banc Santander i Constantino J. García Director de la Cátedra.
  • Grau en International Business: María Molins Martínez. Patrocinada per la Cátedra Mesval, entregat per José Manuel Pastor Director de la Càtedra.
  • Grau en Turisme: Alba Ballester Mainar. Patrocinat per Air Nostrum, entregat per la Vicedegana d'Emprenedoria i Relacions amb l'Empresa, Lola Garzón.
  • Grau en Finances i Comptabilitat: Ignacio Pomares Simeón. Patrocinat pel Col·legi Oficial de Titulars Mercantils i Empresarials de València , entregat pel seu Vicedegà, Enrique Giner Blasco.
  • Grau en Economia: Ana Lleó Bono. Patrocinat pel Col·legi d'Economistes de València, entregat per Juan José Enríquez Degà del Col·legi d'Economistes de València.
  • Grau en Finances i Comptabilitat: Ignacio Pomares Simeón. Patrocinat per Associació Espanyola de Financers d'Empresa (ASSET), entregat per la Vicedegana d'Emprenedoria i Relacions amb l'Empresa, Lola Garzón.

A continuació, es va procedir al lliurament de Premis al Millor Expedient en els Màsters de la Facultat d’Economia:

  • Màster en Ciències Actuarials i Financeres: Juan Fernando Morala Giron. Patrocinat per la Càtedra de Finances Internacionals Banc Santander, entregat per José Miguel Lorente, Director Institucions Territorial València-Múrcia en Banc Santander i Constantino J. García Director de la Càtedra.
  • Màster en Finances Corporatives: Pau Sendra Pons. Patrocinat per la Càtedra de Finances Internacionals Banc Santander, entregat per José Miguel Lorente, Director Institucions Territorial València-Múrcia en Banc Santander i Constantino J. García Director de la Càtedra.

Els discursos del Vicerector, el Degà, la Padrina de Graus i el Padrí de Màsters van aplaudir l'esforç realitzat fins ara i el que sens dubte continuaran realitzant i destacant l'imprescindible paper de tots els que els han donat suport per a aconseguir aqueixa excel·lència, començant per les seues famílies i sense oblidar la institució educativa que els ha format.

L'acte va ser clausurat pel Vicerector que va finalitzar amb la interpretació del Gaudeamos Igitur.

Galeria fotogràfica de la cerimònia

Imatges: