Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Luisa Bravo impartix una xarrada sobre "Power Skills" en el marc del Club de Mentors de la Facultat d'Economia

  • 2 de maig de 2024
Image de la noticia

Luisa Bravo, Coach executiva i d'equips especialitzada en perfils científics i tècnics, va oferir una xarrada sobre les habilitats clau per a l'èxit professional, conegudes com "Power Skills", dijous passat 25 d'abril. L'esdeveniment va ser organitzat en el marc del Club de Mentors de la Facultat d’Economia, que busca proporcionar als estudiants ferramentes essencials per al seu desenvolupament en l'àmbit laboral.

Durant la sessió, Bravo va abordar diversos temes crítics que inclouen comunicació efectiva, lideratge, pensament crític i col·laboració. Va subratllar la importància d'estes habilitats en el mercat laboral actual, on la capacitat per a adaptar-se i liderar canvis és més crucial que mai. La xarrada, que va comptar amb la participació activa dels estudiants, va oferir algunes pautes per a desenvolupar estes competències.

Els assistents, principalment estudiants de màster, trobaren la xarrada molt enriquidora, permetent que estos comentaren les seues inquietuds i obtingueren consells pràctics. La conferència no sols va reafirmar el compromís del Club de Mentors amb la formació integral dels seus membres, sinó que també va destacar el paper de les "Power Skills" com a ferramentes indispensables per a l'èxit en qualsevol camp professional.

Gràcies Luisa pel teu compromís amb el Club de Mentors i per compartir el teu saber fer amb el nostre estudiantat de màster