Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

El Màster d'Estratègia visita Importaco

  • 17 d’abril de 2019
El Màster d'Estratègia visita Importaco

Els estudiants del Màster d'Estratègia, acompanyats d'alguns professors de la Facultat d'Economia, van visitar divendres passat 12 d'abril les instal·lacions d’Importaco, empresa d'alimentació dedicada a la fabricació de fruita seca i embotellat d'aigua mineral natural.

El president d’Importaco, Juan Antonio Pons, col·labora amb el màster des de la primera edició oferint una sessió dins de l'assignatura de "Change Management". En la mateixa presenta als estudiants l'evolució de l'empresa i els explica els grans reptes al fet que s'ha enfrontat al llarg de la seua història, reflexionant amb ells les respostes oferides i les seues conseqüències.

El divendres ens va rebre el Sr. Pons, juntament amb Liana Bermejo, assistent de direcció, en una sala de l'empresa i ens va resumir en una presentació els prop de 80 anys d'història, per a després oferir-nos l'oportunitat de conéixer el centre tecnològic i la factoria de fruita seca.
Importaco dóna una importància cabdal a la investigació i la innovació, per la qual cosa compta amb més de 80 especialistes que treballen per a desenvolupar nous productes i aconseguir la màxima qualitat dels existents. Els estudiants van poder conéixer els objectius i funcionament del centre tecnològic de la mà de Teresa Cercós, la directora de qualitat, I+D+i i medi ambient.

Posteriorment ens dirigim a les instal·lacions productives, en les quals Carlos Pérez, responsable del centre de producció de fruita seca, ens va mostrar el magatzem, l'àrea de producció i embalat.

La Facultat d'Economia, i en particular el Màster d'Estratègia, agraeixen el suport de Importaco a l'educació dels nostres estudiants.