Universitat de ValènciaFacultat d'Economia Logo del portal

Premis CAIXA ONTINYENT al millor estudi sobre el comportament financer dels valencians

  • 22 de març de 2023
Image de la noticia

El passat 14 de març, en les oficines de Caixa Ontinyent situades al carrer Vicente Sancho Tello 1 de València, va tindre lloc el lliurament dels premis als millors treballs sobre el comportament financer dels valencians, realitzats per l'alumnat de Fonaments d'Investigació de Mercats del Grau en ADE, curs 2021-22, assignatura obligatòria de tercer curs que coordina el professor Antonio Carlos Cuenca.

L'equip guanyador format per Josep V. Barat Antón, Marta Gregori Capitán, Héctor Iznardo Renart, Rocío Pascual Candel i Urko Rodríguez Leal han rebut el corresponent Diploma acreditatiu i premi, igual que l'equip mereixedor d'un dels dos accèssits, format per Raquel Díaz López, Blanca Fuster Casamayor, P. Miguel López Fernández i P. Ilaria Cricca.

Els components del segon accèssit rebran pròximament en la seu de l'Obra Social de Caixa Ontinyent el seu corresponent diploma acreditatiu i premi.

El lliurament ha sigut realitzada pel President de CAIXA ONTINYENT, el professor José Pla, en companyia dels altres dos membres del jurat, la professora María J. Miquel i el professor Antoni C. Cuenca.

“Enhorabona als equips premiats i moltes gràcies al professorat organitzador i a CAIXA ONTINYENT pel seu patrocini!!”

Imatges: