Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

La professora Clara Martínez nomenada directora de VALÈNCIA ACTIVA

  • 22 de setembre de 2022
La professora Clara Martínez nomenada directora de VALÈNCIA ACTIVA

Clara Martínez, professora titular del Departament de Direcció d'Empreses de la Facultat d'Economia de la Universitat de València, ha sigut nomenada directora de la VALÈNCIA ACTIVA, Fundació promoguda per l'Ajuntament de València per a desenvolupar polítiques innovadores d'ocupació i impulsar l'economia local.

Al llarg de la seua carrera universitària, la professora Clara Martínez sempre s'ha caracteritzat pel seu tarannà innovador i esperit emprenedor. Al temps, en l'acompliment vocacional de les seues responsabilitats i diferents càrrecs universitaris, sempre ha sabut acompanyar les seues propostes i actuacions amb una important dosi de capacitat analítica i enfocament estratègic.

En el mateix nomenament, VALÈNCIA ACTIVA es reforça amb la incorporació de Lucía Calàbria com a Subdirectora d'Emprenedoria, reconeguda professional de l'ecosistema innovador valencià i també diplomada de la nostra Facultat on va obtenir, en 2009, el Grau Europeu en Direcció d'Empreses, projecte pioner de les actuals dobles titulacions internacionals.

ENHORABONA Clara, ENHORABONA Lucía, i MOLTES GRÀCIES per posar al servei de la societat valenciana el vostre talent i vitalitat!!