Logo de la Universitat de València Logo Facultat d'Economia Logo del portal

Sessió informativa del Club de Mentors de la FdE

  • 29 d’octubre de 2020
Sessió informativa del Club de Mentors de la FdE

El passat 29 d'octubre a la Sala Manuel Sánchez Ayuso, va tindre lloc el que va ser la sessió informativa del Club de Mentors de la Facultat d'Economia per als estudiants. L'esdeveniment va comptar amb més de 80 persones, entre estudiants de diferents màsters que ofereix el programa (Màster en Planificació i Gestió de Processos Empresarials, Màster en Finances Corporatives, Màster en Creació i Gestió d'Empreses Innovadores, Màster en Economia, Màster en Gestió de la Qualitat, Màster en Direcció d'Empreses – MBA i Màster en Estratègia), directors de màster i membres del consell consultiu del club.

Carmen Salas, presidenta del Club, va participar telemàticament donant la benvinguda als estudiants i va motivar a participar en aquesta experiència tan beneficiosa per al seu futur creixement professional. L'esdeveniment va estar presidit per Marisa Quintanilla (Directora Acadèmica) i María Iborra (Secretària del Club de Mentors).

Marisa Quintanilla i María Iborra van explicar, durant la sessió, en què consistia el Club de Mentors a tots els estudiants que eren presents, tant presencialment com telemàticament, i se'ls va mostrar el cronograma per a aquest curs indicant l'important i beneficiós que serà participar en el Club.

També es va comptar amb la participació de Valentina Arellano, estudiant del Màster en Planificació i Gestió de Processos empresarials, exparticipant del Club, qui va donar a conéixer la seua experiència com a alumna mentoritzada i va convidar als estudiants al fet que s'animaren a participar en el Club.

Per a finalitzar la sessió es va oferir un espai en el qual es van resoldre dubtes i preguntes.

Imatges: