Universitat de ValènciaFacultat d'Economia Logo del portal

VI Trobada de Mentors i Estudiants

  • 1 de desembre de 2021
Image de la noticia

Dijous passat 25 de novembre es va celebrar la VI Trobada de Mentors i Estudiants del Club de Mentors de la Facultat d’Economia. L'esdeveniment va comptar amb la participació de més de 70 alumnes preseleccionats, els qui van tindre el seu primer contacte en persona amb prop de 40 mentors dels 7 màsters participants (Màster en Creació i Gestió d'Empreses Innovadores, Màster en Direcció d'Empreses – MBA, Màster en Economia, Màster en Estratègia d'Empreses, Màster en Finances Corporatives i Màster en Gestió de la Qualitat, Màster en Planificació i Gestió de Processos Empresarials).

Durant la jornada, els estudiants van tindre l'oportunitat d'exposar-li als mentors els seus interessos, motivacions i formació professional prèvia, abans que aquests prenguen la decisió final sobre quins són els alumnes que estan disposats a tutelar.

L'esdeveniment el va inaugurar el degà de la Facultat d’Economia, Francisco Muñoz, donant la benvinguda a tots els assistents i va agrair tant a mentors com estudiants, la seua disposició i compromís.

Van prendre la paraula Marisa Quintanilla, Directora Académica del Club i María Iborra, Secretària Acadèmica, els qui van donar les gràcies als 24 patrocinadors que van fer possible l'esdeveniment: AirNostrum, Big Mat Aldino, Caruana, Consum, Deloitte, COEV – Colegio de Economistas de Valencia, Efe&Ene, Fuerza Comercial, Fundación Vicky Foods, Grupo Hinojosa, Improva, Industrias Saludes, Interger XXI Asociados, IVIE, Keraben Grupo, Cerámica Saloni, Mesbook, One to One, Rimontgó, Royo Grupo, S2 Grupo, Secna Group, Cátedra Santander y Win to Win Partners.

Van prendre la paraula Marisa Quintanilla, Directora Académica del Club i María Iborra, Secretària Acadèmica, els qui van donar les gràcies als 24 patrocinadors que van fer possible l'esdeveniment: AirNostrum, Big Mat Aldino, Caruana, Consum, Deloitte, COEV – Col·legi d'Economistes de València, Efe&Ena, Força Comercial, Fundació Vicky Foods, Grup Hinojosa, Improva, Indústries Saluts, Interger XXI Associats, IVIE, Keraben Grup, Ceràmica Saloni, Mesbook, One to One, Rimontgó, Rosegue Grup, S2 Grup, Secna Group, Càtedra Santander i Win to Win Partners.

Posteriorment, es va donar pas a l'àgape, en el qual es van produir les primeres converses entre mentors i estudiants. Al desembre es realitzaran les assignacions definitives, i el procés de mentorizado donarà principi.

Moltes gràcies a tots els assistents i personal tècnic i de serveis per la seua assistència i col·laboració en aquest gran esdeveniment!

Imatges: