Logo de la Universitat de València Logo Experimenta Logo del portal

No deixes que te’l conten. Una experiència única t’espera el DIUMENGE 2 D’ABRIL, al Museu de les Ciències Príncep Felipe: La XII Fira - Concurs EXPERIMENTA de  Física i Tecnologia. Grans i menuts es quedaran bocabadats veient i comprenent  fenòmens sorprenents explicats pels seus protagonistes, estudiants de secundària (ESO, Batxillerat i Cicles Formatius de Grau Mitjà).

La XII Fira- Concurs  “Experimenta” 2017, convocada per la Facultat de Física de la Universitat de València, pretén convertir als estudiants de Ensenyament Secundari (ESO, Bachillerato y Cicles Formatius de Grau Mitjà) en protagonistes actius i creatius de la ciència. Després del procès  d'inscripció (fins al 12 de febrer inclós) i admisió de projectes,arriva el moment de la exposició en una fira oberta a tot tipus de visitants, el 2 d'abril 2017. Nombrosos premis, inclós el premi del públic al projecte més votat, esperen als participants.

Més informació aquí   

Aquesta iniciativa compta amb financiació del projecte competitiu FCT_16_10681 de la Fundació Espanyola per a la Ciència y la Tecnologia (FECYT-MEIC) del Ministeri d’Economia, Industria i Competitivitat (Ajudes pel foment de la cultura cientifica, tecnologica i de la innovació) a més de la col·laboració de diferents entitats patrocinadores.