Logo de la Universitat de València Logo Experimenta Logo del portal

AJORNAMENT de la Fira-Concurs Experimenta 2020

  • 12 de març de 2020
Image de la noticia

La XV Fira-Concurs Experimenta 2020 S'AJORNA A NOVA DATA A DETERMINAR. Mantingueu-vos informats a les xarxes @firaExperimenta i a la nostra web.

Davant a la situació de pandèmia de COVID19 i seguint les indicacions del Consell de Direcció de la Universitat de València, en la seva reunió d'avui, AJORNEM la celebració de la XV Fira-Concurs Experimenta a una nova data a determinar. Us tindrem informats a través de les xarxes socials (@Fira Experimenta) i a la nostra web www.uv.es/experimenta i http://ir.uv.es/experimenta/fira20

Fa pocs dies ha finalitzat el procés de revisió i s'ha publicat la llista dels més de 100 projectes admesos per a participar en la Fira, amb més de 450 participants entre alumnat i professorat de secundària (un 50% de dones).

Aquest màxim històric de participació de la Fira Experimenta, que celebra el seu 15é aniversari, confirma l'importància de la vostra col·laboració per a aconseguir una part important dels objectius: estimular i donar suport al treball STEM a través de projectes experimentals; amb enormes dosis de treball fora d'horari escolar, resolent múltiples problemes per a aconseguir que els projectes funcionen i preparant al vostre alumnat per a obtindre resultats, entendre'ls i explicar-los.

El Comitè Organitzador i la Facultat de Física desitgem agrair-vos el vostre interès i dedicació i US ANIMEM A FINALITZAR ELS PROJECTES INICIATS perquè, de debò, contribueixen a la formació de l'alumnat.

Quan siga possible us donarem notícies sobre aquesta part mès visible d'aquesta iniciativa: la difusió i comunicació al públic visitant dels vostres projectes, del treball científic realitzat. Aquesta es també molt important, ja que transmet el vostre coneixement i entusiasme a persones de totes els edats, des de les més xicotetes, que valoren moltíssim el vostre esforç.

Ànim a tots i continuem treballant,

Comité Organitzador de la Fira-Concurs Experimenta i Facultat de Física

Aqui trobes recollida TOTA la informació sobre la Fira-Concurs Experimenta 2020, organitzada per la Facultat de Física de la Universitat de València en colaboració amb la Fundación Española para la Ciencia y la Tecnología - Ministerio de Ciencia e Innovación (FECYT-MICINN) i diferents entitats i institucions.