Logo de la Universitat de València Logo Experimenta Logo del portal

Ampliat el termini d'inscripció de la XVIII Fira-Concurs Experimenta

  • 23 de gener de 2023
XVIII fira-concurs Experimenta 2023
XVIII fira-concurs Experimenta 2023

INSCRIPCIÓ AMPLIADA FINS al 5 de FEBRER. No t'ho perdes!

La XVIII Fira Experimenta 2023 es proposa convertir a l'alumnat en protagonista actiu i creatiu de la ciència i la tecnologia. L'objectiu es que cada grup participant (màxim 4 persones), amb l'ajuda del seu professorat, treballe un projecte experimental d'àmbit STEM, ho mostre i explique, incidint especialment en els aspectes de física involucrats. Es proposem, a més, incentivar i incrementar la participació de les dones. 

ACCEDEIX a tota la INFORMACIÓ de la XVIII convocatòria

DATES CLAU

INSCRIPCIÓ amb fitxa descriptiva del projecte, AMPLIAT fins al 5 de FEBRER 2023 
ENVIAMENT ENLLAÇ DE VIDEO dels projectes admesos, fins al 29 de març.
FIRA presencial: 2 d'abril en el Museu de les Ciències de València.

RECORDA QUE les propostes poden pertànyer a qualsevol àmbit o tema STEM, encara que han de posar de manifest algun principi físic o la seua aplicació pràctica, i especialment la seua interrelació. S'estableixen dues modalitats de participació i concurs: demostracions i experiments de física i projectes d'aplicacions tecnològiques. 

Aquesta iniciativa compta amb un projecte competitiu de la Fundació Espanyola per a la Ciència i la Tecnologia Ministeri de Ciència i Innovació (FECYT-MICINN), a més de la col·laboració d'altres entitats, com el Museu de les Ciències de València (CAC), l'Ajuntament de València, Premis Sapiència, IFIC, la Reial Societat Espanyola de Física, la Unitat de Cultura Científica i de la Innovació, la Delegació per a la Incorporació a la UV, el Centre de Formació i Qualitat i la Unitat d'Igualtat de la UV, el Grup de Treball de Física Arquimedes, Grup ScienceFlows, i diferents entitats externes.
 

Més informació: https://go.uv.es/experimenta/fira