Logo de la Universitat de València Logo Experimenta Logo del portal

  • Fira Experimenta 2017

Com presentar un projecte

  • 10 de gener de 2019

Cada grup d'estudiants i estudiantes que desitge participar a Experimenta ha d'emplenar una completa fitxa del projecte que haurà de presentar als organitzadors abans de la fi del termini d'inscripció, el 4 de febrer.

La fitxa ha d'especificar el nom del projecte, IES, curs i cicle al que pertanyen els i les autores, la categoria del concurs en la qual es va a competir, el nom del professora/a o tutor/a, i el nom i congonms dels i les participants, que han de ser com a màxim quatre. .

Las fitxa d'inscripció inclou un resum breu del projecte i objectius; material i muntatge que ha d'incloure alguna figura, esquema o fotografia de resolució mitjana-baixa, així com una fonamentació: Principis físics involucrats i la seua relació amb aplicacions tecnològiques.

També s'han de detallar el funcionament i els resultats: observacions i mesures, resultats quantitatius i qualitatius, a més d'unes conclusions.

Llista d'enllaços:

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies