Logo de la Universitat de València Logo Experimenta Logo del portal

Recordant a la física Joan Feynman

  • 11 de febrer de 2021
Joan Feynman

Celebrem el DIA DE LA XIQUETA I LA DONA EN LA CIÈNCIA recordant a questa científica que apareix en la nostra secció "tu també pots ser..." de les bases de participació de la Fira-Concurs Experimenta 2021.

Enguany dediquem aquesta secció a JOAN FEYNMAN (1927-2020), física estatunidenca coneguda pels seus estudis del vent solar que li van permetre comprendre l'origen de les aurores i les tempestes magnètiques, i introduir millores en el disseny de astronaves exposades a aquests fenòmens. També va realitzar estudis sobre la influència de l'activitat solar en els canvis climàtics.

La Fira Experimenta es proposa fomentar la pràctica de la ciència i la tecnologia i la seua divulgació involucrant en primera persona a l'alumnat d'educació secundària, amb una preocupació i atenció molt especial a la participació activa de les dones en aquests àmbits STEM. Conscients de la importància que tenen els referents, des de fa anys incloem en les nostres BASES DE PARTICIPACIÓ la secció "TU TAMBÉ POTS SER...." dedicada a donar a conéixer multitud de científiques i tecnòlogues que han desenvolupat investigacions, patents o prototips en una gran varietat de temes interessants i amb enorme repercussió social.

CONEIX AQUÍ a totes les nostres científiques y tecnòlogues