Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació Logo del portal

1r curs

Coordinació: Begoña Pineda Merlo
Crèdits totals: 60 | Formació bàsica: 60
Codi Nom Crèdits Caràcter Guia docent, horaris, exàmens
36357Biologia animal6BàsicaVeure fitxa
36358Biologia vegetal6BàsicaVeure fitxa
36359Fisiologia6BàsicaVeure fitxa
36360Física6BàsicaVeure fitxa
36361Química6BàsicaVeure fitxa
36362Anàlisi de dades6BàsicaVeure fitxa
36363Química Biològica i Bioquímica6BàsicaVeure fitxa
36364Psicologia del consumidor i dels recursos humans6BàsicaVeure fitxa
36365Aspectes legals de l'activitat gastronòmica6BàsicaVeure fitxa
36366Gestió d'empreses gastronòmiques6BàsicaVeure fitxa

2n curs

Coordinació: Màrius Vicent Fuentes Ferrer
Crèdits totals:60 | Obligatori: 60
Codi Nom Crèdits Caràcter Guia docent, horaris, exàmens
36367Nutrició6ObligatòriaVeure fitxa
36368Dietètica6ObligatòriaVeure fitxa
36369Bromatologia6ObligatòriaVeure fitxa
36370Seguretat alimentària4.5ObligatòriaVeure fitxa
36371Microbiologia i parasitologia alimentàries4.5ObligatòriaVeure fitxa
36372Gastronomia mediterrània6ObligatòriaVeure fitxa
36376Tecnologia dels aliments6ObligatòriaVeure fitxa
36377Materials i equips6ObligatòriaVeure fitxa
36378Tècniques de cuina6ObligatòriaVeure fitxa
36381Economia aplicada4.5ObligatòriaVeure fitxa
36382Polítiques públiques4.5ObligatòriaVeure fitxa

3r curs

Coordinació: Francisco Higón Tamarit
Crèdits totals: 60 | Obligatori: 60
Codi Nom Crèdits Caràcter Guia docent, horaris, exàmens
36373Gastronomia internacional6ObligatòriaVeure fitxa
36374Creativitat i innovació6ObligatòriaVeure fitxa
36375Restauració col·lectiva6ObligatòriaVeure fitxa
36379Sensorialitat6ObligatòriaVeure fitxa
36380Sumilleria i cocteleria6ObligatòriaVeure fitxa
36383Etnogastronomia6ObligatòriaVeure fitxa
36384Gestió de qualitat6ObligatòriaVeure fitxa
36385Sistemes de producció i logística6ObligatòriaVeure fitxa
36386Economia sectorial6ObligatòriaVeure fitxa
36387Emprenedoria i pla de negocis6ObligatòriaVeure fitxa

4t curs

Coordinació: José Miguel Soriano del Castillo
Crèdits totals: 48 | Obligatori: 10.5Pràctiques externes: 18Optatiu: 19.5TFG: 12
Codi Nom Crèdits Caràcter Guia docent, horaris, exàmens
36388Idiomes i gastronomia4.5ObligatòriaVeure fitxa
36389Desenvolupament local6ObligatòriaVeure fitxa
36398Pràctiques externes18Pràctiques externesVeure fitxa
36399Treball fi de grau12Projecte fi de grauVeure fitxa
Optativitat19.5Optatiu

Assignatures optatives

Codi Nom Crèdits Caràcter Guia docent, horaris, exàmens
36390Tècniques de cuina aplicades6OptativaAssignatura no oferida aquest curs 2024-2025
36391Gestió de cuina4.5OptativaAssignatura no oferida aquest curs 2024-2025
36392Art i gastronomia4.5OptativaAssignatura no oferida aquest curs 2024-2025
36393Showcooking4.5OptativaVeure fitxa
36394Creació d'empreses gastronòmiques6OptativaVeure fitxa
36395Consells reguladors en la Comunitat Valenciana4.5OptativaVeure fitxa
36396Avanços tecnològics4.5OptativaVeure fitxa
36397TIC en gastronomia4.5OptativaAssignatura no oferida aquest curs 2024-2025