Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Farmàcia i Ciències de l'Alimentació Logo del portal

Mor el Dr. Moreno Frigols, catedràtic de Química Física i professor de la Facultat de Farmàcia

  • 9 de desembre de 2021
Image de la noticia

El passat 7 de desembre va morir el Dr. D.José Luis Moreno Frigols, Catedràtic de Química Física de la Universitat de València i Farmacèutic Especialista en Radiofarmàcia.
Acadèmic de Número de la Reial Acadèmia de Medicina de la Comunitat Valenciana, Acadèmic Corresponent de la Reial Acadèmia Nacional de Farmàcia, Acadèmic Corresponent de l'Acadèmia de Farmàcia Santa María d'Espanya, de la Regió de Múrcia i Acadèmic de Número i Fundador de l'Acadèmia de Farmàcia de la Comunitat Valenciana, de la qual va ostentar el càrrec de primer President d'aquesta.
Va ser un dels professors que es va implicar amb entusiasme perquè s'iniciaren els estudis de Farmàcia a la Comunitat Valenciana, per tant, si la Facultat de Farmàcia de València és hui un referent a nivell nacional i internacional, es deu a l'esforç i dedicació d'aquells companys que van creure fermament en aquest projecte.
El Prof. Moreno Frigols també va exercir diferents càrrecs en diferents Societats Acadèmiques i Científiques i va rebre nombrosos reconeixements al llarg de la seua dilatada carrera investigadora.
Molts dels quals hui seguim vinculats amb la Facultat,  vam ser alumnes seus en cursar l'assignatura de Física-Química, llavors inclosa en segon curs de carrera i ho recordem com un gran professor.

Descanse en pau.