Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

La FFTiC rebrà la visita de 1.700 futurs estudiants en el programa Conèixer

  • 11 de febrer de 2019
Image de la noticia

Més de 1.700 alumnes de Batxillerat de 230 instituts valencians visitaran la pròxima setmana la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, per a conéixer de primera mà els graus que s’imparteixen al centre. L’activitat, emmarcada en les jornades del programa Conèixer, es desenvoluparà del dimarts 19 al divendres 22 de febrer. Les visites inclouen xarrades específiques sobre els graus filològics i de traducció, que tindran lloc al Saló de Graus, i sobre Comunicació Audiovisual i Periodisme, al Saló d’Actes.

A més, el Conèixer permet al futur alumnat familiaritzar-se amb els diferents espais de la Facultat, amb visites a algunes de les aules on s’imparteix docència, a més de la Biblioteca d’Humanitats, les instal·lacions esportives del campus i el Taller d’Audiovisuals, per als interessats en comunicació. Per a fer possible aquesta activitat, participen en les visites guiades 34 mentores i mentors de la Facultat.

Prop de 970 estudiants de Batxillerat procedents de diferents centres de les comarques valencianes, en el cas de Periodisme i Comunicació Audiovisual, i quasi 760, en el cas dels graus filològics i de traducció, assistiran a les visites al centre la pròxima setmana.