Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

II Summer School de ciéncia de dades 2019

  • 10 de gener de 2019
Image de la noticia

La Universitat de València ha obert el període d’inscripció per a la II edició de la Summer School sobre ciència de dades, que se celebrarà de l’1 al 5 de juliol, amb el títol Challenges in data science: big data, artificial

intelligence and communications. La iniciativa està organitzada per centres dels tres campus: l’Escola Tècnica Superior d’Enginyeria (ETSE), la Facultat de Matemàtiques, la Facultat d’Economia i la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació.

L’escola d’estiu s’adreça a graduats i estudiants de màster que vullguen aprofundir, des d’un vessant multidisciplinari, en la interrelació entre big data, intel·ligència artificial i comunicació. Smart cities, bioestadística, intel·ligència artificial, jocs digitals o periodisme de dades aplicat a la investigació de casos com els Papers de Panamà són algunes de les temàtiques que centraran l’escola d’estiu.

Les sessions s’impartiran en anglès i tindran un caràcter teòric-pràctic, a càrrec de professorat de diferents universitats europees i representants d’entitats capdavanteres en l’aplicació de ciència de dades.

El cost d’inscripció per a l’alumnat de la Universitat de València serà de 50 euros, i de 250 euros per al d’universitats sòcies de la Utrecht Network, que inclou l’allotjament en les residències adscrites a la UV.

Llista d'enllaços: