Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació Logo del portal

IV Jornada INNOVA-TEA

  • 10 d’abril de 2024
Image de la noticia

INNOVA-TEA és un Projecte d'Innovació Educativa Consolidat de la UV que fomenta l'aplicació i adaptació de tècniques dramàtiques basades en les pràctiques performatives de la pedagogia teatral en diferents entorns docents. El projecte ha anat creixent des del seu inici en el curs acadèmic 2015-2016 en membres i, per tant, en assignatures, àrees de coneixement i nivells educatius de transferència amb una difusió nacional i internacional.

La IV Jornada està dedicada a la “Transferència dramàtica: Ensenyament-aprenentatge de llengües i literatures”. Tindrà lloc els dies 17 i 18 d'abril de 2024 en la Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació en format híbrid. Les presentacions d'esta quarta edició abasten una àmplia varietat de temes: des de l'ús de podcasts i aplicacions com TikTok en l'ensenyament de llengües estrangeres, fins a enfocaments innovadors i creatius en la docència de literatura i traducció. La intel·ligència artificial i la seua aplicació a la docència/aprenentatge de llengües estrangeres i traducció ocuparan així mateix un lloc central.

Per a més informació pot consultar-se el programa de la jornada, on es troben així mateix els enllaços per a les sessions híbrides. Enllaç al programa

L’inscripció gratuïta es realitzarà a través d'este enllaç

Abstracts

Pòsters

Organitza: PIEC INNOVA-TEA (Universitat de València)

Col·labora: Facultat de Filologia, Traducció i Comunicació, Departament de Filologia Anglesa i Alemanya, Vicerectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació,  Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa, AGPACV.