Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Logo del portal

Col·loqui: Oferta de cursos en anglés en graus d'educació en universitats on l'anglés no és llengua oficial

  • 26 d’octubre de 2020
Image de la noticia

El proper dimarts 27 d'octubre de 12 a 13 h tindrà lloc el col·loqui “Oferta de cursos en anglés en graus d'educació en universitats on l'anglés no és llengua oficial”.

La comissió de mobilitat del centre porta dos cursos proposant a les CAT l'oferta de 30ECTS en anglés en un mateix semestre en els graus, amb el propòsit de facilitar la ubicació d'estudiants Erasmus així com de promoure l'ús de la llengua entre l'alumnat de la Facultat que, al seu torn, puga facilitar la seua mobilitat.

Abans d'obrir el procés d'OCA per al curs 21/22, convidem a participar en dues taules redones. En aquesta segona, José Ramón Insa compartirà la seua experiència oferint docència en anglés en els graus de magisteri i al marge de grups ARA. Aquesta tindrà lloc dimarts que ve 27 d'octubre.

En la següent, a finalitats d'octubre, seran dues universitats públiques espanyoles les que compartisquen la seua experiència.

Esperem siga una bona ocasió perquè PDI, PAS i estudiants de la Facultat puguen escoltar i plantejar els seus dubtes, inquietuds i reserves. Convidem a participar a tota la comunitat universitària.

Llengua de la taula redona: La taula redona tindrà lloc en castellà

Llista d'enllaços: