Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Logo del portal

I Concurs d'idees de Diversitats: Filoeduc Diversa ÉS

  • 20 de setembre de 2021
Image de la noticia

Estimat/a estudiant-company/a de la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació:

Hem iniciat un nou curs escolar tornant a tindre les aules completes d'aforament el que suposa la interacció presencial que, sens dubte, necessitàvem. De cadascun i de tots nosaltres depén omplir de vida de nou la facultat.

Et llance una proposta perquè t'animes a participar en ella tant si eres estudiant, docent, personal d'administració o personal d'altres serveis. Tots comptem i formem la comunitat educativa del centre.

El projecte FILOEDUC DIVERSA ÉS… sorgeix d'una proposta presentada a l'I concurs d'idees de DIVERSITATS promogut pel Vicerectorat d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat de la Universitat de València en la resolució del 8 de juny de 2021. L'objecte de la convocatòria és impulsar projectes d'activitats socioculturals en matèria d'igualtat en la diversitat que es duguen a terme per membres de la comunitat universitària i que es realitzen en les instal·lacions i espais universitaris. El projecte ha sigut seleccionat per a per a realitzar-se aquest curs 2021-2022.

La primera acció que realitzarem consisteix en la creació d'un collage gegant amb els nostres retrats acompanyats d'una frase escrita amb totes les nostres respostes a la pregunta què és diversitat per a tu? Les fotos s'editaran i es farà un muntatge fotogràfic sobre bastidor. El muntatge siga itinerant al llarg del curs en cinc edificis de la Universitat de València: (Facultat de Filosofia i CCEE, Biblioteca Humanitats, Edifici Rectorat, Hall interfacultatiu a Burjassot, Hall edifici Montolivet i Edifici Magisteri en Tarongers. Després, el collage tornarà a la  nostra facultat i quedarà exposat en un lloc fix del centre per a la posteritat. Tu has d'estar!

M'agradaria comptar amb una mostra de 50 persones sumant representació de tots els col·lectius que formem la comunitat educativa de la facultat. La sessió de fotos es farà en la facultat en dos moments:

•            Dijous 30 de setembre de 14.00 a 15.00

•            Dilluns 04 d'octubre d'11.00 a 12.00

Si vols participar, escriu-me un correu (Irene.verde@uv.es) no més tard del 24 de setembre indicant nom complet, si eres PDI/PAS/estudiant/personal de serveis i data i hora que millor et convé de les propostes que apareixen dalt. Una vegada tinga totes les respostes, us escriuré indicant lloc exacte de la sessió de fotos, data+hora assignades i alguna recomanació senzilla per a la foto.

Agraïsc la teua col·laboració per endavant. No faltes!

Irene Verde

Llista d'enllaços: