Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Logo del portal

Eixides professionals Pedagogia

  • 2 de març de 2020

 

El divendres 28 de febrer va tindre lloc en la facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació una activitat sobre les eixides professionals de la Pedagogia dins de la jornada OCUPA’T sobre perfils professionals. Aquesta iniciativa s'emmarca dins del Projecte d'Innovació Educativa del centre i ha comptat amb la col·laboració del SFPIE i UVOcupació . La conferencia-taller va ser impartida pel professor Inazio Marko Juanikorena, actual degà de la Facultat d'Educació,Filosofia i Antropologia de l'Euskal Herriko Unibertsitatea. Va assistir i va participar activament estudiantat de tots els cursos del Grau de Pedagogia i algunes estudiants graduades que ens van traslladar la seua satisfacció per haver acudit a l'activitat.

"Molt bona iniciativa per part de la facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació de la Universitat de València. Va ser una xarrada necessària per a aclarir el futur professional de les pedagogues i pedagogs. El ponent, Iñaki Marko de la Universitat del País Basc, va dur a terme una excel·lent ponència, realitzant-la de manera directa, objectiva i clarificadora. A destacar, sobretot, el mapa profesionalizador en el qual es podien apreciar les diferents àrees en les quals poder focalitzar els interessos professionals amb una perspectiva optimista.”

Amparo Gómez Blanco

Graduada en Pedagogia

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies