Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Logo del portal

ETHOS Living Lab

  • 26 de febrer de 2020

En aquestes trobades proposem crear una plataforma de treball i col·laboració entre els col·legis professionals valencians, l’estudiantat de la Universitat de València i la societat en general per impulsar la reflexió i el debat, fomentar la capacitació d’equips transdisciplinars amb formació ètica, desenvolupar les bones pràctiques professionals i el treball socialment responsable, i promoure projectes que donen respostes concretes als reptes que planteja el context actual.

La intenció és impulsar en l’àmbit acadèmic la millora de competències transversals de l’estudiantat, la formació en valors, la igualtat de gènere, la formació del talent i la transferència de coneixement, a més projectar amb renovada força l’ètica de les professions i la seua capacitat per crear riquesa humana i social, fomentant la inserció laboral i la cohesió social.

Aquestes trobades s’emmarquen en el projecte d’innovació docent Ethos Living Lab - Ètica i Professions, del Servei de Formació Permanent i Innovació Educativa.

Programa

Dimarts, 4 febrer 2020, 13:00-15:00

Sala de Graus, Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació

Col·legi Oficial d'Economistes de València

• Juan José Enríquez Barbé. Degà de Col·legi Oficial d'Economistes de València (COEV)

• Francisco Marín Crespo. Secretari de Col·legi Oficial d'Economistes de València (COEV)

 

Dimarts, 3 març 2020, 13:00-15:00

Sala de Graus, Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació

Col·legi Oficial d’Infermeria de València

• José Antonio Ávila Olivares. President del Consell d’Infermeria de la Comunitat Valenciana (CECOVA)

• Mª Isabel Castelló López. Presidenta del Comité d’Ètica i Deontologia del Consell d’Infermeria de la Comunitat Valenciana (CECOVA)

 

Dimarts, 7 abril 2020, 13:00-15:00

Sala de Graus, Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació

Col·legi Oficial d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de la Comunitat Valenciana

• Vicente Fullana Serra. Dr. Enginyer de Camins, Canals i Ports. Catedràtic jubilat d'Enginyeria Hidràulica

• Vicente Ibarra Damiá. Vocal de Col·legi Oficial d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de la Comunitat València (CECCP)

 

Dimecres, 6 maig 2020, 13:30-15:00

Sala de Graus, Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació

Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de València i Castelló. Col·legi de Docents i Professionals de la Cultura

Juan Carlos Castelló Meliá. Col·legi Oficial de Doctors i Llicenciats en Filosofia i Lletres i en Ciències de València i Castelló (CDLVC)

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies