Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Logo del portal

La Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació reelegeix Rosa Bo Bonet per al deganat

  • Gabinet de Premsa
  • 26 de març de 2021
Rosa Bo Bonet.
Rosa Bo Bonet.

La Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació de la Universitat de València ha reelegit Rosa Bo Bonet com a degana. La Junta de Centre ha emés 22 vots favorables i dos en blanc. L’equip de la facultat continuarà estant integrat per les mateixes persones que fins ara: Irene Verde (Secretaria), Elena Cantarino (vicedegana Estudis i Ordenació Acadèmica), Fernando Marhuenda (Relacions Internacionals i Cultura) i Santiago Mengual (Investigació, Innovació i Qualitat).

Rosa Bo és professora d’Universitat des de 1994, i ha exercit com a degana els tres últims anys (2018-2021). Directora del Màster Universitari de Política, Gestió i Direcció d’Organitzacions Educatives des de la seua implantació en el curs 2010 fins al 2018, i directora del Màster Universitari en Psicopedagogia des de la seua implantació en el curs 2011, va ser secretària del Departament MIDE de novembre de 2005 fins a setembre de 2009.

Vicedegana de relacions internacionals de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació des de febrer de 2010 fins a març del 2012, i vicedegana de postgrau i doctorat de la Facultat de Filosofia i Ciències de l’Educació des d'abril de 2012 fins a 2018.

La degana és membre del Consell de Govern i del Claustre de la Universitat de València aquests últims anys. També és membre de la CAPD del doctorat en Educació de la Universitat, i del grup MIETIC (Mètodes d'Investigació en Educació i TIC) de la Universitat de València.