Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Logo del portal

INNOTRANSFER AGROALIMENTACIÓ: Nous aliments, Innovació per a una Alimentació Sostenible i Saludable

  • 20 de maig de 2022
INNOTRANSFER AGROALIMENTACIÓ: Nous aliments,  Innovació per a una Alimentació Sostenible i Saludable
INNOTRANSFER AGROALIMENTACIÓ: Nous aliments, Innovació per a una Alimentació Sostenible i Saludable

El dimecres 25 de maig, de 12:00h a 14:00h, el Parc Científic de la Universitat de València (PCUV), organitzarà un nou seminari web centrat en el sector agroalimentari.

Com ja recordaran, INNOTRANSFER és una iniciativa d'innovació oberta impulsada pels parcs científics valencians amb el suport de l’Agència Valenciana de la Innovació (AVI), amb qui la qual la Universitat de València col·labora.

En aquesta jornada es donaran cita tant la investigació com el món de l’empresa a través de participants de centres i entitats referents de la Comunitat Valenciana i es donarà a conèixer el paper clau que tenen els “nous aliments” en l’ampliació i millora de la producció alimentària del futur, atenent a la sostenibilitat i dieta saludable com a eixos transversals.

La jornada serà retransmesa a través de la plataforma GoToWebinar. Per a participar en aquest seminari web, es requereix la prèvia inscripció a través del següent enllaç. El formulari d'inscripció es troba just davall del programa de l'esdeveniment, al final de la pàgina.

Esperem que aquesta informació li resulte d’interès. No dubte a contactar-nos per a qualsevol informació addicional en uvinnovacio@uv.es.

Salutacions cordials.