Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Logo del portal

Innovative practices for lifelong learning competences and intercultural dialogue (EERA)

  • 30 de maig de 2023
Més informació

La Universitat té el plaer d'anunciar que el pròxim, dijous 1 de juny i divendres 2 de juny se celebrarà el taller titulat “Innovative practices for lifelong learning competences and intercultural dialogue” from Pandemia to 2023: Workshop on Understanding voices, spaces and identity through Innovative Methods.

El taller, organitzat per l'European Educational Research Association (EERA), el Grup d'Acompanyament Lingüístic (GRUPal) i el Grup de recerca en Cultura, Diversitat i Desenvolupament-CUDIDE "Culture, Diversity & Development", està dirigit a estudiants de doctorat, investigadors emergents, investigadors i professors interessats en explorar diferents projectes i mètodes innovadors per a comprendre veus, espais i identitats en el context de l'aprenentatge al llarg de la vida i el diàleg intercultural.

Gràcies al finançament de l'Associació Europea d'Investigació Educativa (EERA), aquest taller proporcionarà una plataforma perquè els participants s'endinsin en les últimes investigacions i comparteixin idees sobre pràctiques d'avantguarda. L'esdeveniment reunirà destacats acadèmics i experts en el camp, oferint una oportunitat única per establir contactes i col·laborar.

El taller tindrà lloc els dies 1 i 2 de juny de 2023 a la Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació de la Universitat (Sala FCE 2).

 

Per a més informació sobre el programa del taller:

https://drive.google.com/file/d/1tCsXnRvA8YrjxnRqXAtzc9jdlQWphbi1/view?usp=drive_link