Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Logo del portal

IV Jornada d'Innovació Educativa en Educació Comparada. La Intel·ligència Artificial i la Realitat Virtual en Educació: Una qüestió a debat

  • 26 de març de 2024
Image de la noticia

La Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació de la Universitat de València acull el dimecres 10 d'abril, la IV Jornada d'innovació educativa en Educació Comparada,

La Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació de la Universitat de València acull el dimecres 10 d'abril, la IV Jornada d'innovació educativa en Educació Comparada, un espai de trobada per a compartir experiències docents, iniciatives, materials i estratègies en l'àrea de Educació Comparada amb l'objectiu principal de promoure la innovació educativa en la disciplina, així com en l'àmbit de l'Educació Superior. En l'edició actual de les citades Jornades, es porta a col·lació un tema de debat que es troba en la taula d'actualitat: la intel·ligència artificial i la realitat virtual i els seus impactes en l'educació.

La Jornada estarà estructurada per una ponència inaugural sobre el Capitalisme Digital dut a terme pel Dr. Geo Saura Casanova de la Universitat de València. Posteriorment, se celebrarà una taula redona amb experts en innovació docent aplicant la intel·ligència artificial i la realitat virtual a l'aula. Finalment, es conclouran amb la presentació dels principals resultats del projecte AUECPE derivats de l'aplicació de la realitat virtual en els Graus de Pedagogia i Educació Social de la Universitat de València.

Esta Jornada s'emmarca en el projecte “Aprenentatge Ubic (U-learning) en Educació Comparada i Política Educativa” (AUPECE) del Departament d'Educació Comparada de la UVEG. La iniciativa, organitzada pel Departament d'Educació Comparada i Història de l'Educació, s'emmarca en el projecte d'innovació IV Jornada d'Innovació Educativa en Educació Comparada. La Intel·ligència Artificial i la Realitat Virtual en Educació: Una qüestió a debat, finançat pel Vicerrectorat de Formació Permanent, Transformació Docent i Ocupació de la Universitat de València.

L'activitat es desenvoluparà de manera presencial per als inscrits i la seua participació serà certificada. El seu accés serà gratuït fins a completar aforament.

El programa de la Jornada, així com la forma d'inscripció i accés es troba disponible a través del següent enllaç: Acces al programa:

https://drive.google.com/file/d/1JAV_CepjbEsykzYjqW5daITnfNIia_bG/view?usp=sharing

Enllaç d' inscripció:

https://forms.gle/KSRvW4sW5jxonCZ36

Enllaç al projecte de innovació AUECPE:

https://www.uv.es/auecpe

Llista d'enllaços: