Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Filosofia i Ciències de l'Educació Logo del portal

Mentoria 'Entreiguals': inscripcions obertes

  • 13 de febrer de 2020

Fins al 16 de febrer està oberta la inscripció per poder ser mentor o mentora del programa Entreiguals de la Universitat de València. L’objectiu del programa de mentoria, que es coordina des del Sedi, és facilitar la incorporació d’estudiants de nou ingrés i acompanyar la integració d’estudiants incoming.

Participar en el programa implica formar-se en mentoria i en els recursos i serveis de la Universitat de València i, en coordinació amb el professorat tutor del seu centre, desenvolupar les accions previstes per a promoure una integració acadèmica, personal i social dels nous estudiants.  L’experiència personal, compartida d’igual a igual, resulta molt útil per als nous estudiants que arriben a la Universitat. A més, participar en Entreiguals com a mentor o mentora té un reconeixement de 3 crèdits ECTS per participació.

Més informació: https://mentors.blogs.uv.es/

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies