Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Física Logo del portal

El Comité de Qualitat del Centre és l'òrgan que desenvolupa les tasques de planificació i seguiment del Sistema de Garantia Intern de Qualitat (SGIQ), actuant a més com un dels vehicles de comunicació interna de la política, objectius, plans, programes, responsabilitats i èxits d'este sistema. Entre les seues funcions es troben les següents:

  • Verifica la planificació del SGIQ del Centre, de manera que s'assegure el compliment dels requisits generals del Manual del SGIQ, de la Política i els Objectius de la Qualitat i dels requisits previstos en les guies de verificació i certificació corresponent. 
  • Proposa i revisa la Política i els Objectius Generals de la Qualitat del Centre i informa tota la comunitat educativa. 
  • Proposa i coordina la formulació dels objectius anuals del Centre i realitza el seguiment de la seua execució. 
  • Realitza el seguiment de l'eficàcia dels procediments a través dels indicadors i evidències associats als mateixos. Per a això tots els procediments conclouen amb una avaluació i propostes de millora que anualment ha de revisar.
  • Rep informació del degà/a o director/a sobre els projectes de modificació de l'organigrama i es posiciona davant dels mateixos. 
  • Controla l'execució de les accions correctives i/o preventives, de les actuacions derivades de la revisió del sistema, de les accions de resposta als suggeriments, queixes i reclamacions. I, en general, de tots els procediments. 
  • Desenvolupa  la implantació de les propostes de millora del SGIQ suggerides en els processos que s'han plantejat en el SGIQ. 
  • Decidix la periodicitat i la duració, dins del seu àmbit de competència, dels processos d'arreplega d'enquestes de mesura de la satisfacció dels grups d'interés. 
  • És informat pel coordinador de Qualitat dels resultats de les enquestes de satisfacció i proposa criteris per a la consideració de les propostes de millora que puguen derivar-se d'eixos resultats. 
  • Supervisa la informació i ret comptes a la comunitat educativa, generalment a la Junta de Centre, dels processos d'avaluació i millora que s'han dut a terme. 

MEMBRES

Enric Valor i Micó President
Pascuala García Martínez Presidente de la CAT en el Grado de Física y Optica
Juan Zuñiga Román Director Màster Física Avançada
César Coll Company Director Màster de Teledetecció
Rosa Mª Cibrian Ortíz de Anda Directora Màster Física Medica
Walter Daniel Furlan Director Màster Optometria Avançada i Ciències de la Visió
Mª Angeles Saez Miralles PAS
Arturo Salvador Núñez Anaya Estudiant
Vanessa Cámara Tècnica Mitjana d'Avaluació de  la Unitat de Qualitat

 

 Document de Politica i Objectius de Qualitat de la Facultat de Fisica (aprovat en Junta de Facultat el 28 de març de 2014)

Manual del sistema de garantia intern de qualitat de la  Facultat de Física (aprovat en Junta de Facultat de 29 d'octubre de 2014)

Acta reunions CQC (Curs 2013 i 2014)

Acta reunió CQC 10/10/2018

 

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies