Logo de la Universitat de València Logo Facultat de Física Logo del portal

Requisits per a venir amb el programa SICUE a la UV

  •  El primer pas és assegurar-te que existeix un acord bilateral entre la teva universitat d'origen i la Universitat de València en la titulació que vols cursar aquí
  •  La teva universitat ha de comunicar-nos que has estat seleccionat com estudiant d'intercanvi SICUE mitjançant el següent formulari en línia disponible ací (durant el període oficial de nominacions establert per la CRUE)

Per a qualsevol dubte pots enviar un correu a: sicue.incoming@uv.es

Consulta el calendari acadèmic de 2019-2020
Guia UV per a estudiants incoming

Passos a seguir quan arribes a València

Primer pas: Arribada
El Servei de Relacions Internacionals de la UV ha planificat un Dia de Recepció pel Gener per a donar-te una càlida benvinguda i proporcionar-te informació general sobre la UV. A l'inici de la sessió, rebràs el teu Certificat d'Arribada, una targeta d'estudiant provisional i una carpeta de benvinguda. Tingues per favor en compte que la data d'arribada en el Certificat serà la data del Dia de Recepció.

Calendari dels Dies de Recepció

Plànols

---

Segon pas: Confirmació del teu Acord Acadèmic
El coordinador acadèmic de la titulació que vages a estudiar t’ajudarà amb les qüestions acadèmiques i en la confecció i/o confirmació del teu acord acadèmic. Recorda que deus portar una proposta inicial signada pel coordinador acadèmic de la teua universitat de procedència. Pots consultar la llista de coordinadors acadèmics de la Universitat de València.

Tercer pas: Matrícula
A la teua Escola o Facultat d’origen t’hauran donat instruccions per a formalitzar la matrícula en les assignatures que desitges cursar a la Universitat de València. Aquesta matrícula se sol realitzar una o dos setmanes després de l'inici de les classes per tal de que estigueu segurs de les assignatures que desitgeu cursar a València, però teniu la possibilitat d’acudir a totes les classes que us interessen fins que formalitzeu la matrícula. Recorda que és obligatori matricular-se d'almenys el 50% dels crèdits en la mateixa àrea i centre en els quals has sigut nomenat per la teua universitat.

En alguns casos necessitaràs dos fotos de passaport (3x3 cm) i una fotocòpia del teu passaport o document d’identitat perquè puguen fer el teu carnet d’estudiant. Amb aquest carnet tindràs accés a tots els serveis de biblioteca i podràs obtindre descomptes en algunes activitats (esports, teatres, museus, etc.). També rebràs un usuari i contrasenya per a accedir al teu compte de correu electrònic, aula virtual i altres serveis en línia. Prèviament, et donaran un imprés (a pagar en un banc o una institució financera) per l'import d’aproximadament 8 euros (taxa administrativa).


Finalització de l'estada

El dia en què acabe la teua estada d'intercanvi a la UV, deuràs sol·licitar el teu Certificat d'Estada "online", on constaran les dates de la teua arribada i de la finalització del teu període d'intercanvi. Per a veure pas a pas com sol·licitar aquest certificat i, posteriorment, descarregar-lo, consulta per favor aquesta guia.

Tingues per favor en compte que la data que indique la fi de la teua estada d'intercanvi a la UV serà la data en què sol·licites el Certificat d'Estada.


Altres detalls

Horari d'atenció al públic
L’horari d’atenció del Servei de Relacions Internacionals (Oficina Central i Oficina de Burjassot-Paterna) i de les Secretaries dels centres és de 9 a 14 hores, de dilluns a divendres.

Allotjament
Els estudiants són responsables d'organitzar el seu propi allotjament. Tanmateix, encara que no tinga cap servei d'allotjament, la UV sí ofereix unes quantes opcions pròpies:

-Col·legis Majors / Residències Universitàries

  • Col·legi Major Rector Peset

Residència de la UV que proporciona habitacions a membres de la UV i fomenta la formació humana, cultural i científica dels que hi viuen. Està ubicada al centre històric de la ciutat. Fes clic ací per a accedir a la seua pàgina web.

  • Residència Universitària Damià Bonet

Aquesta residència està situada al Campus dels Tarongers i està ben comunicada amb autobusos i MetroValencia. Té estudis individuals amb bany i cuina, calefacció i aire condicionat, telèfon i connexió per a l'ordinador amb accès a internet. Fes una ullada a la seua pàgina web.

-Borsa de vivenda
El Servei d'Informació de la UV (SEDI) manté un catàleg amb informació sobre pisos de lloguer de propietaris privats. Fes clic ací per a accedir a la pàgina web.
 
-Altres opcions
Trobaràs més informació sobre allotjament fent clic ací i també pegant una ullada a la Guia UV per a estudiants incoming.

Cursos de Català-Valencià
Oferim cursos gratuïts de català-valencià a través del nostre Servei de Política Lingüística (http://www.uv.es/spl).

 

Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies