• .
XVIII Congrés Nacional de Tecnologies de la Informació Geogràfica

XVIII Congrés Nacional de Tecnologies de la Informació Geogràfica

22/06/18

Entre el 20 i el 22 de juny s'està celebrant a València el Congrés organitzat pel Departament de Geografia i el grup de Tècniques de la Informació Geogràfica (TIG) de l'Associació de Geògrafs Espanyols. El Congrés "Perspectives Multidisciplinars en la Societat del Coneixement” es desenvolupa amb gran assistència de públic (150 inscrits).

  Guanyadors de les X Olimpíades de Geografia

  Guanyadors de les X Olimpíades de Geografia

  09/03/18

  S'ha celebrat la X edició de les Olimpíades de Geografia, en les que han participat 55 alumnes de 20 centres de Batxillerat, públics i privats de la província de València i Castelló. Enhorabona als guanyadors, que participaran en l'edició nacional. Gràcies a tots per la participació. Us esperem en la pròxima edició.

  [Read more]

   XVIII Congreso Nacional de Tecnologías de Información Geográfica València, 20-22 juny 2018

   XVIII Congreso Nacional de Tecnologías de Información Geográfica València, 20-22 juny 2018

   19/12/17

   Obert termini per a enviament de resums fins al 15 de gener de 2018. El Departament de Geografia i el Grupo de Técnicas de la Información Geográfica (TIG) de la Asociación de Geógrafos Españoles organitza a València, del 20-22 juny 2018, el XVIII Congreso Nacional de TIG.

   [Read more]

   VI edició del Concurs "Ensenya Geografia amb fotos"

   09/11/17

   L'AGE posa en marxa la VI edició del Concurs "Ensenya Geografia amb fotos". Este té com a objectiu despertar i fomentar l'interés per la fotografia com a mitjà per al coneixement geogràfic i l'explicació del territori i el paisatge en l'alumnat i el professorat de tots els nivells acadèmics.

   Seminari Internacional “Societat Civil i Paisatge. El paper de les Organitzacions no Governamentals”

   23/10/17

   La Càtedra de Participació Ciutadana i Paisatges Valencians organitza el 9 i 10 de novembre el Seminari Internacional “Societat Civil i Paisatge. El paper de les Organitzacions no Governamentals”, que tindrà lloc en l’aula F3.4 de la Facultat de Geografia i Història.

   [Read more]

    
    
   This website uses proprietary and third-party cookies for technical purposes, traffic analysis and to facilitate insertion of content in social networks on user request. If you continue to browse, we consider that you are accepting its use. For more information please consult ourcookies policy