Logo de la Universitat de València Logo Gerència Logo del portal

IUV 3/2023 sobre interconnexió i desviament de telefonades en jornades de teletreball

  • 19 de juny de 2023
Image de la noticia

La Gerència de la Universitat de València ha emés la instrucció IUV 3/2023 sobre interconnexió i desviament de telefonades del personal d'administració i serveis que desenvolupe jornades en règim de teletreball, que entre altres aspectes, estableix l'obligatorietat per al personal que dispose d’una línia de telèfon de titularitat individualitzada en el seu lloc de treball, de desviar les telefonades  a un telèfon que puga atendre en el domicili on desenvolupa la jornada. Aquest telèfon pot ser un dispositiu mòbil (institucional o no) o un dispositiu fix. Aquest desviament ha de ser efectiu durant el temps d’interconnexió establert en l’article 6.2 del Reglament de Teletreball.

D'altra banda, la instrucció fixa també les condicions de connexió telefònica per al personal no disposa de línia individualitzada i que comparteix una línia amb altres persones del seu lloc de destinació. En aquest cas ha de ser el/la cap de la unitat o servei qui assegure l’atenció d’aquella línia entre els qui la comparteixen (bé estiguen teletreballant o desenvolupant la seua activitat presencialment).

Finalment la IUV 3/2023 determina que el personal també està obligat, quan així ho determinen els seus responsables i dins del temps d’interconnexió establert en l’article 6.2, a donar-se d’alta i romandre connectat a les plataformes de videoconferència o suport al teletreball de les quals la Universitat de València tinga la llicència preceptiva.
Les absències justificades del lloc de treball (domicili) durant jornades en modalitat de teletreball estan sotmeses al mateix règim de comunicació i justificació, si escau, que les de les jornades en règim presencial, conclou la instrucció.