Logo de la Universitat de València Logo Gerència Logo del portal

Per a realitzar qualsevol operació amb la línia telefònica assignada en la UV, cal connectarse a https://www.uv.es/elmeutelefonuv, des de la xarxa local de la UV o per connexió VPN. 

PROCEDIMENT DE CONNEXIÓ

Introduir credrencials UV

A la primera pàgina, seleccionar 'Els meus telèfons'. 

Triar 'Desviament de telefonades'. 

 

Desviament directe de telefonades

El desviament directe suposa que si qualsevol persona us telefona al número de la UV, sempre romandrà desviat al telèfon que configureu. Com que els periodes de presencialitat i teletreball són alternatius, aquesta opció hauria d'estar activa o no, segons el lloc del treball, i suposa una supervisió permanent, però evita esperar a la persona que telefone.

Per a començar seleccionem 'Desviament de telefonades'.

 

Marcarem 'Desviar totes les telefonades a:', i introduirem el número desitjat:

(Recordeu que si no és un telèfon UV, cal afegir un '0' davant de la numeració)

 

En acabar, 'Guardar' per a conservar la configuració.

A partir d'eixe moment, totes les trucades rebudes a la extensió UV, seran desviades al numero indicat.

Desviament condicional

El desviament condicional, es produirà sempre que es complisquen les condicions predeterminades per nosaltres en la pantalla de configuració. Ens permet una major modularitat, i seria l'aconsellat per a teletreballar.  Una vegada configurat, quan algú marque la nostra extensió sonara tres vegades abans de fer el desviament. (No es configurable. Sempre seran tres sonades), és a dir, no cal anar canviant aquesta configuració quan s'estiga presencialment a la UV, si agafem el telèfon sempre abans de la tercera sonada. Ens val per a les dos situacions, presencial i teletreball.

Desmarcarem 'Desviar todas las llamadas a:', i desplegarem 'Reglas de llamada avanzadas'. Seleccionarem les opcions tal i com es veu a la imatge, afegint el nostre número de mòbil o fixe. (Recordeu que si no és un telèfon UV, cal afegir un '0' davant de la numeració)

Amb aquesta configuració sonaria el telèfon del treball, i si no es despenja, faria el desviament al nostre telèfon.

En acabar, 'Guardar' per a conservar la configuració.

A partir d'eixe moment, totes les trucades rebudes a la extensió UV, seran desviades al número indicat sempre que es complisquen les condicions que hem configurat.

Eliminar desviament

Si és necessari, també podem eliminar els desviaments configurats per a retornar a la situació inicial de la configuració de la nostra extensió física a la UV.

Comencem:

Desmarcarem TOTES les opcions de desviament, i polsarem en 'Guardar'.

En acabar, 'Guardar' per a conservar la configuració.

A partir d'eixe moment, tot tornaria a la normalitat, és a dir, les trucades serien de nou rebudes a l'extensió UV, sense desviaments al telèfon físic UV.