https://www.uv.es/fcafehttps://www.uv.es/uvweb/grau-ciencies-activitat-fisica-esport/ca/grau-ciencies-activitat-fisica-esport-1285935083794.htmlhttps://www.uv.es/ Logo del portal

  • Mobilitat

El Programa Ciències sense Fronteres (PCSF), és un programa de mobilitat acadèmica internacional del govern brasiler, l'objectiu fonamental del qual és augmentar la presència d'estudiants, professors i investigadors brasilers i brasileres en institucions d'excel·lència a l'exterior de Brasil així com incrementar la presència d'estudiants i acadèmics estrangers i estrangeres en institucions brasileres.

El programa es gestiona a través del Consell Nacional de Desenvolupament Científic i Tecnològic del Ministeri de Ciència, Tecnologia i Innovació del Brasil (en endavant, CNPq) que ha seleccionat centres d'excel·lència a diversos països del món.

La Universitat de València, participa com a centre receptor d'estudiants i estudiantes brasileres, a través de la Secretaria d'Estat d'Educació, Formació Professional i Universitats del Ministeri d'Educació, Cultura i Esport de Espanya en virtut del l'acord signat amb el CNPq.

Oferta de places de la Universitat de València per al curs 2014-2015

 
Aquesta pàgina web utilitza cookies pròpies i de tercers amb fins tècnics , d'anàlisi del trànsit per facilitar la inserció de continguts en xarxes socials a petició de l'usuari . Si continua navegant , considerem que accepta el seu ús . Per a més informació consulte la nostrapolítica cookies