Logo UVGrau en QuímicaFacultat de Química Logo del portal

.
.

Llista de Vídeos

Autora: Climent Santamaria, Maria Teresa; Fecha: 2014. Resumen: Vídeo en el que se muestran las operaciones de laboratorio para seguir la cinética de decoloración del violeta cristal con hidróxido sódico, a partir de medidas de Absorbancia a 590 nm. Producción: Centre de Formació i Qualitat Manuel Sanchis Guarner (http://www.uv.es/cfq).
Vídeo institucional de la Universitat de València en el qual es mostra una visió actual de la institució i l'oferta d'estudis i serveis amb què compta.
Vídeo institucional de la Universitat de València en el qual es parla de l'oferta acadèmica de la institució, dels diferents serveis amb què compta la comunitat universitària i de les possibilitats que ofereix la Universitat tant per als universitaris com per a la societat.
Vídeo institucional de la Universitat de València en el qual es mostra una visió actual de la institució, els seus serveis, les instal·lacions docents i d'investigació i activitats i espais oberts a la societat.
La Universitat de València t'obri les seues portes. Als seus Centres descobriràs una àmplia oferta d'estudis, equipament docent d'última tecnologia, instal·lacions esportives i culturals i una completa xarxa de biblioteques. Tot el que necessites per a accedir a una formació integral que garantisca el teu futur professional.
Vídeo de presentació de Campus Habitat5U elaborat per a la consecució del segell de Campus d'Excel·lència
Vídeo institucional de la Universitat de València