Logo UVGrau en QuímicaFacultat de Química Logo del portal

EL GRAU EN QUÍMICA OBTÉ EL SEGELL INTERNACIONAL DE QUALITAT EUROBACHELOR®

  • 8 d’abril de 2019
Image de la noticia

El reconeixement de Segell Internacional l’atorga l’Agencia Nacional de Evaluación de la Calidad y Acreditación (ANECA) com agència autoritzada de la European Chemistry Thematic Network Association (ECTN).

La Comissió d’Acreditació del Segell EUROBACHELOR® ,  després de l’anàlisi de la documentació presentada per la Facultat i l’informe del panell d’experts, ha emitit informe provisional el 3 d’abril passat en el que ens comunica l’obtenció del Segell, sense prescripcions, per al nostres estudis de Grau en Química. 

Els passats 11 i 12 de febrer, la Facultat de Química va rebre la visita del comitè avaluador.

Durant la visita, el panell es va entrevistar amb diferents col·lectius involucrats en el títol: alumnat, professorat, equip directiu, comitè d'autoavaluació, egressats i egressades i ocupadors i ocupadores. Així mateix, va realitzar  un recorregut per les instal·lacions de la Facultat amb la finalitat de valorar la dotació i qualitat dels espais dedicats a la docència.

Aquest Segell Internacional és un certificat concedit a una universitat respecte a un títol de Química avaluat segons una sèrie d'estàndards definits, d'acord amb els principis de qualitat, rellevància, transparència, reconeixement i mobilitat contemplats en l'Espai Europeu d'Educació Superior. 

 

Empreses i organismes col·laboradors

 

 

Imatges: