Logo de la Universitat de València Logo Institut d'Investigació en Psicologia del RRHH, del Desenvolupament Organitzacional i de la Qualitat de Vida Laboral [IDOCAL] Logo del portal

Contribucions de Luminița Pătraș a ICAP Mont-real 2018

  • 6 de juliol de 2018
Congrés
Luminița Pătraș en la seua comunicació oral al congrés ICAP

Luminita ha participat en el Congrés Internacional de Psicologia Aplicada amb una comunicació oral del treball "Show me more positive emotions, and I will go beyond the customer service! A diary study "amb els següents autors: Luminita Patras, Vicente Martínez-Tur, Ana Hernández, José Antonio Vázquez Hurtado.


A més, juntament amb la presidenta de la Division de Psicologia del Treball de la IAAP, Barbara Kosusznik, ha organitzat el fòrum de debat "Practical Application of Research Across Borders: Competències, Conditions, & Cooperation "en el qual han participat Richard Griftith, Florida Institute of Technology, Ishbel McWha-Hermann, University of Edinburgh i Katarzyna Wiecek-Jakubek, University of Silezia.

Al mateix temps, Luminita ha tancat durant el congrés el seu mandat com a presidenta de la divisió de estudiant de la IAAP amb diverses reunions de la divisió.

Imatges: