Universitat de ValènciaFacultat d'Infermeria Logo del portal

Exposició: "Somnis" de Tomás Viana Arroyo

  • 20 de novembre de 2020

Del 23 de novembre al 23 de desembre a la Facultat d'Infermeria i Podologia

La Comissió d'Igualtat de la Facultat d’Infermeria i Podologia, en col·laboració amb la Unitat d'Igualtat i el Vicerectorat d'Igualtat, Diversitat i Sostenibilitat, presenta l'Exposició “Viana «Somnis»”, obra de l'artista Tomas Viana Arroyo.

L'obra es cenyeix a representar, d'una manera onírica, imatges que ens remeten a altres imatges de la cultura visual que l'espectador reconeix i es reconeix, com a parts més o menys inconnexes de l'imaginari col·lectiu.

Els motius, figures i formes tractats intenten aproximar-se a un univers colorístic, replet de seqüències recognoscibles que faciliten la lliure identificació i interpretació de les imatges on habiten la comprensió, la benevolència, la positivitat, l'esperança i la igualtat.

L'objectiu de l'exposició és:

  • Contribuir a la construcció de professionals de la salut amb compromís i implicació amb l'art i la cultura, arts plàstiques en línies generals dins de la visió de la Igualtat i l'equitat de gènere.
  • Ajudar a millorar la sensibilització i coneixements de la Comunitat Universitària valenciana i el públic en general, sobre la visió de les arts escèniques la lluita de les dones per al compliment del dret a la igualtat, des d'una perspectiva artística.
  • Visibilitzar a la dona de la mà de l'artista

Organitza:

Col·laboren: