Logo de la Universitat de València Logo Institut Universitari de Ciència dels Materials (ICMUV) Logo del portal

Finançat per el Pla Nacional d'I+D, es pretén obtenir informació rellevant sobre els processos d'elaboració, les matèries primeres empleades, així com els canvis que dits materials i processos han experimentat al llarg del període històric estudiat (s.X - s.XVII).
De les produccions de pisa medieval valenciana, la que ha sigut menys estudiada malgrat ser la més nombrosa, és la decorada en blau. Els alfares medievals valencians de Manises i Paterna, entre uns altres, van produir una ingent quantitat de pisa decorada en blau, un producte utilitari de difusió massiva la producció de la qual s'estén fins a temps moderns.
Finançat per la Generalitat Valenciana, té per objecte la documentació, estudi i conservació de les pintures rupestres d'aquesta zona de la província de Castelló.
GLASSAC is an international meeting that tries to involve the chemical, physical and biological sciences with art, archaeology and history of glass artefacts. The scope of the congress includes all aspects of the history, the technology and the manufacture of glass and glass artefacts.
L'obra analitzada correspon a la col·lecció de la Hispanic Society de Nova York exposada al Museu Thyssen-Bornemisza i a la Fundació Bancaixa amb el títol "Visió d'Espanya"
Finançat per la Universitat Rey Juan Carlos de Madrid, tracta d'aprofundir en el coneixement de la tècnica artística de Sorolla per a avançar amb rigor en l'estudi de la seua obra.
Generalitat Valenciana. Conselleria d'empresa, Universitat i Ciència. Projecte Precompetitiu UV-AE-20050975.