Universitat de ValènciaUniversitat Politècnica de ValènciaInteruniversitari d'Investigació de Reconeixement Molecular i Desenvolupament Tecnològic Logo del portal

Dr. Martinez-Máñez obté una ERC Advanced Grant

  • 25 d’octubre de 2022
Image de la noticia

L'investigador Dr. Ramón Martínez-Máñez, subdirector de l'Institut Interuniversitari d'Investigació de Reconeixement Molecular i Desenvolupament Tecnològic (IDM) de la Universitat Politècnica València i la Universitat de València i director científic del Centre d'Investigació Biomèdica en Xarxa de Bioingeniería, Biomaterials i Nanomedicina (CIBER-BBN) ha obtingut una ERC Advanced Grant –l'ajuda més prestigiosa del Consell Europeu d'Investigació– dotada amb 2,5 milions d'euros per al desenvolupament del projecte EDISON (Engineered Particles for Chemical Communication).
Aquest projecte se centra en el camp de la comunicació química o molecular. El seu objectiu és l'estudi, desenvolupament i aplicació de nanopartícules que siguen capaces de comunicar-se entre si i l'aplicació de les quals suposaria una revolució en l'àmbit de la investigació química.
Enhorabona Dr. Martínez-Máñez!